Kotisivut

Kun haluat potentiaalisten asiakkaiden löytävän yrityksesi, tuotteesi ja tarjoamasi palvelut sekä kasvattaa asiakaskuntaasi ja myyntiä, autan parhaan lopputuloksen toteuttamisessa.

Erikoisosaamisena PHP, HTML5, CSS3, hakukoneoptimointi ja sosiaalinen media. Minulla on hallussa perusteet MySQL / MariaDB -lauseista ja markkinoinnista. Tuttuja alustoja (CMS) ovat ProcessWire, Drupal ja Wordpress. Suurin osa projekteista toteutetaan ProcessWirellä sen helppouden ja tehokkuuden vuoksi.

Olen kehittänyt oman verkkokauppa-alustan ProcessWirelle ja sitä myydään Tuspen tai Datalinen toteutuksena, erikoisuutena rajapinnat Lemonsoftin ja verkkokaupan välille. Kustomoin verkkokaupan vastaamaan mahdollisimman hyvin asiakkaan tarpeita ja tarjoan ylläpitoasiakkaille kaikki uudet versiot maksutta.

Seuraan uusimpia trendejä maailmalla, jotta asiakkaani voisivat olla alansa edelläkävijöitä ja viestiä nykyaikaisuutta. Tähtään aina pitkiin asiakassuhteisiin sekä tarjoan kaikkiin projekteihini 100% tyytyväisyystakuun. Saat sivustosi  ylläpito- ja tukipalvelut myös kauttani ja näin voit keskittyä olennaiseen, oman myyntisi kasvattamiseen.

Verkkokaupat

Jotta yrityksesi verkkokauppa toimisi tuottavana myyntikanavana, tulee sen olla selkeä, looginen ja toimiva ilman turhia sivulta toiselle siirtymisiä. Hyvin toimiva verkkokauppa ohjaa asiakkaan mahdollisimman nopeasti ja selkein välivaihein tuotteen tilausvaiheeseen heti kun mielenkiintoinen, ostohalun herättävä tuote tai palvelu on löytynyt. Tämä on tavoitteenani kun rakennan tai päivitän sinulle verkkokauppaa.

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi tarkoittaa toimenpiteitä, joilla pyritään parantamaan yksittäisen verkkosivun tai kokonaisen verkkosivuston sijoituksia hakukoneiden hakutulosten luettelossa tiettyjä hakusanoja käytettäessä. Tavoitteena on yleensä saada haluttu verkkosivu hakutulosten kärkeen ja hakijat valitsemaan kyseinen sivu. Lisäksi pyritään parantamaan sivuston sijoituksia myös ennalta arvaamattomilla hakulauseilla, ns.pitkän hännän hakusanoilla.

Sanalla ”optimointi” viitataan tässä verkkosivujen sisältöön, joka optimoidaan ”hakukoneystävälliseksi”. Tämä tarkoittaa, että verkkosivut suunnitellaan ja toteutetaan hakukoneita ajatellen. Hakukoneoptimointi on prosessina aikaa vievä, mutta saavutetusta tuloksesta on usein pitkäaikaista hyötyä. Toisaalta hakukoneoptimointiin liittyy muutakin kuin verkkosivujen sisällön muokkaaminen. Tärkeänä keinona pidetään linkkisuosion, eli verkkosivulle osoittavien linkkien määrän ja laadun lisäämistä, joka nostaa verkkosivun arvoa hakukoneiden silmissä. Hakukoneoptimointiin läheisesti liittyvää toimintaa on tehokkaiden sisääntulosivujen suunnittelu, jolla pyritään houkuttelemaan sivustolle saapuva kävijä esimerkiksi tilaamaan jotakin.